dissabte, 11 de maig del 2013

Seguim treballant el nostre blog!

Bondia a tothom!

El nostre blog torna a estar en martxa!
després d'unes setmanes organitzant-ho tot, perfi podem tornar a fer una nova actualització del nostre blog per a vosaltres, perquè pogeu estar a l'abast de tot el treball que fem durant aquests dies.
Vam començar amb bon peu molt il·lusionats per tenir el nostre pròpi blog i l'acabarem igual! Aquests dies hem estat buscant la millor manera d'organitzar-lo, ja la tenim!
Us informem que hem dut a terme tota la feina proposada per la nostra professora, la Maria.
Aquesta setmana toca lliurar tots els exercicis proposats. Ens els hem repartit la feina entre tots perquè així poguem distribuïr millor el temps. Després fem un recull, modifiquem les errades i aprenem l'un de l'altre.
La setmana que ve toca fer el reportatge de 10 minuts, estem emocionats! Segur que durant el reportatge ens ho passarem genial! *Però sempre recordant que ho fem per apendre.
gràcies per llegir el nostre blog!
fins la pròxima bloggers,

Edu,Silvia,Lidia,Enric!

1 comentari:

  1. sovint em feu sentir pletòrica, contenta, il·lusionada per haver proposat una eina d'aprenentatge diferent però en la que crec que es pot aprendre igual o més si es fa de tot cor i amb ganes, gràcies nois ;) espero que realment us estigui engrescant aquesta aventura en xarxa!!

    ResponElimina